Skogen igen..

Lördag och ledig.. så jvla sköööönt. Sovmorron allt räknas som sovmorron som överskrider klockan sju. Idag vakna jag runt halv tio. Utvilad.... inte!!! Känndes som om jag skulle kunnat sova till tolv. Men som ansvarsfull mor vaknar man om ens dotter ringer. Och har problem med gasolen i stugan.... kunde strypt henne för att hon väckte mej ur min törnrosa sömn. Som tur e så hann ilskan rinna av mej ganska fort, och jag ringde upp henne och sa att jag skulle komma och våldgästa henne i stugan senare på dan. 

Vilket jag och lilltösen också gjorde frampå em. Blev som vanligt en tur me båten och en del fiske och korvgrillning. Kvällen blev rätt bra vädermässigt, och vi hade rätt kul. Däremot uppskattade inte fiskarna vår närvaro lika mkt. Dom höll sej undan. Om det berodde på min lilla gåva till dom lr nåt annat ska jag låta vara osagt. Min gåva bestod i delikata småbitar av gammalt kräftkött. Bara den aromatiska doften  fick mej att vilja kräkas. Har ni nånsin sparat kräftstjärtar i kylskåpet en vecka?? Jaa iså fall vet ni vad jag menar med aromatiska dofter. Visst drog vi en å annan mört men inte var d så mkt mer.
Först när solen nästan krypit ner fullständigt kom dom rejäla huggen. Och jag hade förkastat mina ambitiösa försök med gamla kräftstjärtar. Men dom fiskslynglarna var så svårfångade.. högg och drog ner så spöna kroknade men sen släppte dom precis under vattenytan. I vår fantasi så var det enorma abborrar som var på gång. Men eftersom hälften av oss bara satt och skakade av köld så gav vi upp och rodde hem. Jag hade mer än gärna suttit kvar tills det blivit mörkt. Möjligen får jag göra ett nytt försök imorron kväll igen.
 
Jag tror nog att det är som så att den som väntar på nåt gott aldrig väntar för länge. Och ger man sej tid till att vänta så får man den största  och bästa fisken på kroken.
Detta gäller även i det vanliga livet.. väntar man på nåt gott väntar man aldrig för länge, fråga är bara hur länge man ska behöva vänta.. Mina krokar har då legat ute bra länge nu utan nåt större och bättre napp. Bara småaborrar och enstaka mörtar.. Jag väntar fortfarande på den där riktigt stora goa laxen.. lr öringen om man så vill.

Under tiden får jag väl sitta här och svamla fram ngra rader emellanåt. Kanske fantisera ihop nån nice historia som kan roa nån.. men tills nästa gång andan faller på kan ni roa er med att i vanlig ordning.....

........Kramas!!


Snart helg igen..

Veckan svischa typ bara till. Fredag imorron igen, och en ledig helg kommer. Så ljuvligt.  Har en sån där superduper trött svacka igen. Vill bara sova. Inte blivit så mkt jobba i veckan heller. Antagligen arbetsnarkomanen i mej som får spatt å spunk när jag inte får jobba. Därför jag går ner å tröttsvackor.
Så i morse runt nio satte jag fart och började göra äppelpajer och äppelkaka och chokladmuffins.

Äpplena plocka ja in från trägårn igår så dom bara låg där å blängde sött på mej och bara skrek: Gör nåt av oss snäääälllaaaa. Vi vill inte ligga här å ruttna bort till ingen nytta.
Där ser man likheten mellan mej och äpplen!! Man vill inte bara ligga och ruttna bort man vill bli nåt här i världen. Ett äpple vill hamna i en paj lr i en kaka. Jag vill ha nåt vettigt att göra, jobba och bli nåt.

Sagt och gjort, så plocka ja fram å stöka till rejält i köket och åt smet och smuldeg så mina nypolerade tannsingar nästan krulla ihop sej. Där rök dom femhundra svettiga kronorna till ingen nytta.

Anledningen till att dom rök till ingen nytta va ju för att ja var till tandis igår och fick en rejäl undersökning av tannsingarna inklusive en tyrannisk behandling för att ta bort tandsten. Jvlar anåda va ont d gjorde. Har väl aldrig i hela mitt liv velat gråta hos tandläkarn men igår var det banne mej millimetrar från att d skulle ske.  Tandläkarn tog till ultraljud, och det låter ju som ett rätt så smärtfritt sätt men icke kan jag säga. Gjorde trehundra ggr så ont mot för att dom använder sin vassa petgreja å raspar med.
Överraskande nog så hade ja nån slags rabatt på priset med 150 spänn, kanske ett plåster på såret för misshandeln hon utsatte mej för. Nu är jag nästan rädd för att gå till tandläkarn vilket jag inte varit i hela mitt liv. Det var en av tankarna som pluppa upp när jag låg där helt försvarslös i tandläkarstolen och nästan grät. Sen kom scener ur filmerna Tandläkarn oxå farande förbi, hur mkt bekvämare gör det en när man ligger där å nästan skakar. Ganska paralyserad och öm i käften släppte dom iväg mej med ett leende på läpparna och välkomnade mej tillbaka om ett år ungefär... Aldrig i livet tänkte ja, heller tappar ja tänderna här och nu..  Mitt leende var obefintligt vill jag lova. Och inte blev d så mkt bredare när jag skulle betala.. nästan 600 för en plågsam halvtimme!! Snacka om höt timpeng dom har då. Här sliter en annan för typ 100 spänn i timme och är både vänlig och glad och framförallt plågar jag inte mina kunder... Var i ligger skillnaden?? Är man snäll och trevlig är det billigt men e man sadistisk nog så kan man i princip ta hur mkt som helst i betalt!!??

Ska testa det på jobbet: En dagens! Med lr utan käftsmäll? Ok med käftsmäll ja då kostar det 350 kronor. Nästa kund vill inte ha en käftsmäll då kostar det bara 70..  Logiskt?? Hmmmm ja säg d....

Undrar hur den här helgen blir. Borde vara hemma och röja upp i huset , och kurera mej från den här envisa förkylningen men skogen och fisket lockar. Så jag får vänta och se hur vädret tänker arta sej. En kväll skulle ju inte skada att dra iväg iaf...

Nää nu gapar jag käftarna ur led så det är väl lika gott att kura ihop sej i lopplådan och snusa in i drömmarnas värld. Så glöm inte bort...

KRAMAS
OCH KRAMAS
OCH
TA HAND OM VARANN!!!!

En skön helg till ända

Ja så kom och försvann denna helg lika fort som en avlöning. Tror nog det ligger nåt i det gamla talesättet: Tiden går fort när man har kul..
Kört igång vid halv sju både lörda och söndag, nej inga sovmornar för mej inte, iväg och servera frukost till hotellgäster. Vilket i sej kanske inte är det roligaste som finns att ägna ett par helgmornar till men ändå...Kom iaf upp å igång. Sen har det blivit en snabbvisit hem och fixat kaffe mm för att dra på fiskarfänge. Vädret har vart perfekt i helgen sol och lätta vindar, lagom varmt.
Här laddar man upp me diverse grejer packar bilen och drar iväg.. i två kvällar har jag nött byxarslet och fått valkar i händerna av att ro tjärnen upp och ner timme ut och timme in. OCH vad har man fått för det?? Tja ett par tre aborrar och en driva mört!!  Idag var d banne mej värst, fick ta mej f-n knappt ett napp. Och det jag fick återförde jag vördnadsfull igen.
Ingen lycka i karljakten så ja bytte till fiskelycka ist men icke picke sa nicke. Tror banne mej det är lika faen att lägga ner hela köret.

Nu e ja så nedrans vråltrött och genomförkyld så jag tror jag går å snyter mej och sen knyter mej.

Gonatt go vänner!
Och som alltid:
 Glöm inte att kramas

Helg..

Jobbat som vanligt.. och som vanligt e d kanonväder utanför.. men ida skiter ja i dom vanliga hemsysslorna och drar till skogs ist.. måste passa på nu när solen skiner och det snart e höst med risk för mulna gråkalla regnilga dagar i veckor i sträck..
Blir nog en å annan surströmming i em oxå.. tur man har känningar i skogen som fixar sånt åt en ;-P

Hoppas alla har en superduper skön och solig helg..

Men glöm för den skull inte bort att krama din nästa..

Kramar

Rekreationshelg..

Så har man haft en kanonhelg, även om vädret kunde vart bättre. Storfamiljen drog till skogs för lite social samvaro och rekreation i form av fiske,skog å baravara stil. Men batterierna lyckades iaf laddas till hälften om inte helt. Det sägs att det är så hälsosamt å stärkande i fjällen.. men jag kan säga å det bestämdaste att det är minst lika hälsosamt å stärkande i skogen.
På fredag kväll äntrade vi en välstädad och redan uppvärmd fäbodstuga. Alla installerade sej vart efter vi kom. Jag och min kompis och våra två flickor installerade oss först. Uppackning av mat å annat. Sen gled mellandottern min in på gården med sin pojkvän. Medan vi väntade in äldsta dottra och hennes pojkvän spelade vi ett spel och hade det trevligt utomhus. Spelet vi spelade heter Fantasifararen och är sanslöst kul. Man får verkligen släppa på prestigen och betee sej som en fjant rent ut sagt. Ett spel där man får bjuda mkt på sej själv.
Synen som mötte min äldsta dotter när hon och hennes pojkvän gled in på gården måste ha gått till världshistorien, men enligt henne såg hon oss inte ens.. antagligen förnekade hon det hon såg HAHAHAHAHA!!!! Tänk er sex galna personer stående ute på en fäbodvall vrålskrattande och magdansande i ett moln av knott. Den synen skulle jag nästan betalat för att få se.

Eftersom knotten ökade drastiskt i antal gick vi in i stugan och började om med spelet. Skratten dånade nog runt stugknutarna där uppe och varenda vild varelse flyttade med all säkerhet långt därifrån den natten. Men alla bjöd på sej själva iaf. Och vi hade en trevlig kväll där i ljusens sken och med brasan sprakande. Vi bröt upp vid tolv-ett tiden. mina två äldsta döttra och deras respetive drog upp till den andra stugan och installerade sej där, två i lilla stugan å två i "lekstugan". Jag å min kompis och våra små flickor kröp till sängs och somnade fort.

Lördan gick i fiskets tecken. Vi turades om me båten, men jag satt mest vid slogboden och eldade. Kan inte skryta med att det var någon större fiskelycka men bara känslan av att få vara där gör en lycklig. Vi grillade korv och hade det kanon i en skön sensommar sol. Middan blev extremsen, runt tio på kvällen tror jag. Och då var alla hungriga som vargar och mumsade i oss flinta och grillad kyckling. Hur gott är inte det?
Söndan blev rätt stillsam. Städning av stugan och inpackning i bilen igen. Sen drog vi ner till tjärn igen men ingen båt för det blåste alldeles för mkt. Vi nötte på hela dan utan knappt ett napp. För blåsigt. Men vrång och envis som man är så ska man ändå försöka.

Inte ett enda vilt djur såg vi heller. Trots att det formligen vimlar av björn, varg och lo i trakterna. Älgarn finns det inte speciellt många av så det förvånade mej inte att vi inte såg nån. Dom enda djur vi såg var på hemvägen, och det var en hel drös me kossor på vandring hem till deras fäbodvall. Blev till å med lite trafikstockning i skogen, fyra bilar som köade för att komma förbi kossorna.

Så nu är jag pigg och utvilad efter rekreationshelgen, och jag hoppas att jag snart får chansen att åka dit igen för lite lugn och fiske.

Kram på er och kom ihåg att krama dina nära å kära.

Kvalitetstid!?

Ledig dag, gú så skönt.. Men hur tillbringar man en ledig dag?? Joo man umgås me sina älskade barn så klart!! Men vem har sagt att dom vill umgås å ha lite kvalitetstid me sin gamla ensamma bortglömda mor??
Hallåå vart är alla? Javisst ja minsta hon kinesa hos en kompis, mellersta hon drog på sommarjobbet och äldsta hon bor ju inte ens kvar hemma.. å förresten så sliter hon väl i sitt anletes svett på jobbet. Hmm vad göra? Nötte golvet fram å tillbaka ett tag ist. Tog en cigg å lite kaffe å funderade på livets små å stora jävligheter. Kollade in msn men hallå alla verkar ju fullt sysselsatta me annat.. lika tom å öde där som här hemma. *Suck*
Vinglade iväg me Forden å hämta lilltjejen mitt på dan och drog iväg till tandläkarn me henne. Gick som smort å var klara på under en halvtimme. Kanon!
Lite tristess igen så jag tog tag i dammsugarn å valsa runt en stund. Snabbt avklarat, som tur va, dammsugning e inte riktigt min favvo syssla. Men vad gör man inte.. i stunder av tristess.
 
Lite senare kom mellandotra hem iaf så d blev kaffe å en massa prat om ditt å datt. Sen va d full gas på Forden igen för att åka å handla me stora tjejen. Mkt som behövs när man ska dra till skogs en helg. Mkt mat å annat smask som kan tänkas behövas. Shoppingen roade oss båda sisådär en halvtimme sen drog vi hemåt igen.
Nu hade man två om inte tre att roa.. den minsta drog iväg som en avlöning till sin kompis igen för att kinesa där en natt till.
Kvar hade jag dom två äldsta bara OCH hur roar man en 18 och en 22 åring inte direkt sandlådan som lockar.. inte heller gungor på dagis kunde locka fram ett litet leende på deras läppar.. Jvla otacksamma ungjvlar!! Lek nu för bövelen nu när mamma offrar sej å leker me er!!
Då föll polletten plötsligt ner i min eko-kammare och ett ljudligt ekande pling hördes! Jag formligen studsade jämnfota upp och ner i flera minuter. Yeeees!!! Jag fick en outstanding good ide. Ylade ut att: Vi drar ner i Kråklök och letar mask!!!!!!! Gissa om om det dök upp två solstrålande och brett leende ansikten alldeles intill  mej. Dom strök sej som katter kring mina ben å bara jublade i kör: JAAAAAAAAAA, JIIIIIIPPIIIIIIEE!! Mamma du e bara så bäst!! Får vi verkligen följa me å leta mask?? Absolut skränade jag och log lite pillimariskt.
Sagt å gjort vi lr rättare sagt jag drog på mej storstövlarna och såg till att damerna letade upp ett par rejäla maskgrävarspadar och en rejäl burk att fånga dom små liven i. Sen bar det av på led ned mot värsta maskstället. Och till å med solen bjöd på ngra värmande strålar på vår marsch. Vi sjöng visserligen inte Vi gå över daggstänkta berg men den skulle varit en passande visa annars. 
Och mask i massor hitta vi! Till allas stora näst intill euforiska glädje. Men gladast var nog äldsta tjejen som formligen älskar såna där jordiga stora masknystan. Hon jublade lika mkt när hon hitta en mask som en annan skulle göra om man vann en miljon på lotto.
Nöjda med vår fångst gav vi oss av hemåt igen efter nästan en timmes dryg jakt på underjordiska små varelser. Nöjda och glada var vi allihop för nu kan vi mata både mört å aborre hela helgen utan att nån blir utan.

Nu ska ja gå å se över fiske atteraljerna som kan tänkas behövas i morron.. Ha d gott allihop! Nu vet ni var ni ska leta efter mej om ni vill mej nåt i helgen. För täckning på mobilen kan d va knapert med emellanåt.

Och i vanlig ordning:
 Kramas och sköt om varandra.

 
Ge varann lite kvalitetstid!!

Ibland förköper man sej...

Visst är det härligt att bara skita i hur mkt pengar man gör av med ibland? Att låtsas vara mångmiljonär. Totalvägra inse hur pengarna formligen rinner mellan fingrarna på en.
Jag gjorde en sån idiotshoppingrunda här om veckan. Det enda jag inte tänkte på var prislappen!! Den fick vara hur den ville, billigt lr dyrt shit the same. Jag köpte vad jag ville ha och möjligen kanske eventuellt behövde.

Hur som helst- Guldbyxan åkte på sen va d järnet runt stora staden. Svängde in till höger på Onoff blicka runt på elektronikhyllorna. Min blick frös fast på en ursnygg mobiltelefon. Kännde kärlek vid första ögonkastet. Behövdes inte speciellt lång fundering om att ha eller inte ha. Slog till å den blev min!  En underbar söt och snygg Samsung i koppar å svart.. Det finns knappt en enda en som är lika snygg som den. Den glider upp så fint å följsamt när jag så önskar. Men visst trilskas den ibland oxå men vilken telefon gör inte det ibland.
Fortsatte min jakt runt hyllorna och där stod den.. bara så där.. en ny dator..precis vad jag behövde. En elegant smäcker svart skönhet.. och en snygg matchande skärm.. mmm min lycka blev fullkomlig. Kom nästan i extas över min lyckliga stjärnas välvillighet.
Så nu är man lycklig ägare till både ny mobil och ny dator.... och en aning fattig!! Men va faen gör d. Huvudsaken e ju att jag inte fick alltför dåligt samvete för det. Vägrar få dåligt samvete, för här har man slitit å gnott hela våren och sommaren, utan nån semester alls. Så jag kan stolt säga att jag slitit i blod svett och tårar för att kunna inhandla dessa skönheter.

Nu fattas bara att jag får köpmani och behov av kläder snart. Alla vet väl att hysterisk shopping är ett substitut för andra ting man inte får ;-P

Kramar om och till allt å alla!!

080808 Grattis till mej

Ojojoj.. så fyllde man år oxå.. Grattis på mej!
Känner mej inte en da äldre än igår.. Numera räknar man ner ist för upp!
Pensionen närmar sej me stormsteg, seniliteten den har jag lärt mej leva med så det kommer inte å bli nåt bekymmer iaf. Dom där fina linjerna man har kanske kommer att fördjupas ngt framöver men inte av åldersskäl snarare av ännu fler gapskratt och kisande. För synen e ju inte direkt glasklar och spejargod som hos en hök numera. Men gråter jag för det?? Nope skulle aldrig falla mej.
Nu sitter jag ju inte här å gnäller direkt, men visst e d trist att åren går så fort. Man vill ju hinna me så mkt som möjligt här i livet. Inte för att ja tänkt hoppa av än på många många år men ändå. Nog ska  jag väl orka hänga kvar i en si så där 40 år till iaf. Om d nu va nån som undrade!! ;-P

Tänk vilka snälla vänner man har, ngra kom ihåg mej faktiskt.  Även om man inte bryr sej så mkt om att fylla år nu förtiden så visst blir man glad när nån kommer ihåg en. Den som hann först i år va faktiskt en gammal klasskompis, hon brukar vara bland dom första som grattar mej annars oxå. Sen har grattisarna rullat in. Men på jobbet fick ja största överraskningen för dagen iaf. Min/våran nica chef kom me en liten prinsesstårta dagen till ära och tyckte att vi alla skulle ta en eftermiddasfika ihop. Sånt blir man glad för :D Sen gick d bra mkt lättare att jobba över på em. Va gör man inte för lite tårta så säg!!

Idag har d vart riktigt trist ingen lust å göra nåt alls faktiskt. Å inte haft nåt å hitta på heller mer än plocka å städa lite här hemma, men alldeles nyss fick jag ett celebert erbjudande.. så nu vet ja vad jag ska göra iaf en liten stund ikväll. Vara fyllechaffis en sväng. Och hur mkt roligare kan man ha d en lörda kväll??

Sååå som vanligt:
 Kramas å sköt om varandra

Fryser å längtar..

..fyy faen nu e längtan stor igen.. man ska inte väcka den björn som sover, så e d tydligen. När man väl "glömt" hur mysigt å skönt d e me sängvärmare så e man där å har en plötsligt igen. Att man inte lär sej nån gång!!

Likadant varenda gång, kanske bara blir för sällan.. borde kanske ha sängvärmare oftare helt enkelt. Men hur jvla enkelt e d å skaffa det då?? Går ju inte å traska ut på stan å grabba tag i första bästa direkt. Lr det kanske gör det??!!
Tja inte vet jag.. vet bara att jag måste göra nåt åt saken snart iaf. Alla behöver nån ibland, måste ju inte nödvändigtvis vara vareviga dag, men iaf några ggr i månaden kan man väl begära.

En del säger: Varför prenumerera när det finns lösnummer? Där håller jag med till viss del. Men jag vill hålla mej till ett å samma lösnummer. Ligger inte för mej att byta hit å dit. Även om det kan vara kul å förnya sej ibland, så vet man ju trots allt vad man har och vad man får om man håller sej till samma.

Idag e d kallt både ute å inne, skulle suttit som en smäck me lite sängvärme idag. Men allt man kan göra är att drömma om det. Om jag blundar å plockar fram min dolda talang att fantisera lite så kan jag kanske iaf förnimma en känsla av närhet och värme. 

VARFÖR!!!!?????

Ska försöka försätta mej i lite "trance" och drömma lite. Så blir jag möjligen lite varm iaf.


KRAMAS OCH HÅLL VÄRMEN!!!!



Här i mörkret igen

Så sitter man då här framför burken igen och grunnar lite om allt möjligt. Har vart så skönt å vara ledig idag.. fått lite gjort här hemma oxå så nu börjar det se ut som ett hem igen. Drog ner till Mallis för ett par veckors jobb å städa just inte så mkt innan, och inte städa huset sej självt heller medan jag var borta. Å väl hemma igen blev just ingen rast å ro.. massor av jobb mest hela tiden då med. Men nu fick ja iaf lite ledigt å vädret är ju inte så utevänligt heller så det går ändå lättare att vara inne å städa  å greja då.
På tal om vädret.. jvlar va d regna tidigt i morse.. trodde huset skulle flyta bort. Himmlens alla portar verkade stå på vid gavel, det formligen öste ner i ca en halvtimme sen tog det slut. Sen har det mer lr mindre skvättregnat hela dan, inte en suck att man kunnat ana solen ens idag. Lilltösen å hennes kompis var ändå envisa och skulle till bassängerna och bada så jag gav med mej till slut och skjussade ner dom på em. Dom badade å trotsade regnet och kylan i tre timmar ändå. Men sen var dom rätt så nöjda. Tösabiten somna rätt tidigt men sov typ i två timmar för att sen vakna till liv och inte kunna somna om.. Så nu sitter jag här och funderar på hur man får en halvtrött 12åring att kunna somna om och sova gott.

Har ju ett mys som väntar på skjuss också.. å det vill man ju inte missa för allt i världen. Men han e tålmodig, har visserligen kul på en fest. Men skulle sitta fint me lite kramar å så just nu. Tänkte åka å hämta han så fort tösen somnat. Så blir d enklare när man kommer tillbaka å ska hoppa i bingen.  Inga sura å trötta barn som ska krångla hit å dit. Visserligen så vet hon att han ska komma inatt men kan ju bli lite knorrigt iaf, för ingen vill väl lämnas ensam å inte kunna sova när man e barn.

Annars traskar livet på sin gilla gång här. Sommaren går mot sitt slut och alla turister åker härifrån å Orsa återgår till sin törnrosa slummer snart. Det blir tom tyst och öde igen. Ett helt år kvar till nästa sommar och ett livfullt Orsa. Även om sommartiden me alla turister kan vara jobbig så livar den iaf upp en. Man känner att man lever å att d fortfarande finns hopp för mänskligheten.

Nu ska ja försöka söva ner henne igen. Men glöm för den delen inte bort det vanliga.
Krama om varann och var rädda om varann


Yrt för sista gången i år

Onsdan kom som sagt och Yran stod på menyn..

Starta väl inte som önskvärt men kom iaf iväg. Först fick ja slita ont på jobbet på övertid dessutom men blev lovad en öl å en drink så jag såg det som ett gott plåster på såren.

Full rulle hem och fixa till sej inför en jaktsväng. Gick i flygande fläng, man skyndar sej ju när d e nåt skoj på gång. Släppte av kidsen på yran å drog ner till en kompis, som väntat otåligt minst en timme på mej. Väl där blev ja väl mottagen av ett par ngt berusade men dock trevliga damer.. vilka tvingade mej att dra i mej två aquatini å två öl på typ trekvart. Tänkte i mitt stilla sinne att detta kan aldrig sluta lyckligt om man ska dra i sej dryckjom i den takten. Blev visserligen lite susig till att börja me men det gick snabbt över. Vi drog iväg va det led mot centrum, vimsade iväg mot bykrogen för att införskaffa oss nåt drickbart, vilket vi lyckades med galant. Där återsåg jag även två av mina kära kusiner var av den ena gapa stort som en uggleholk när hon såg mej. Hon kunde knappt tro sina blå ögon. Men lite glad vart hon allt.
En annan kompis dök oxå upp där på utsatt tid enligt överenskommelse. Vi drog sedemera, efter att ha halsat i oss varsin breezer, vidare för att upptäcka kända och okända kändisar utmed Orsas gator. Vilket det var glest med.. alltså kändisar.. Hur som helst så landade vi slutligen på trappan till hotellet. Vi drog oss mödosamt uppför trapporna, slängde fram biljetterna å skulle gå in å kika lite innan vi fortsatte vår vandring bland öltält och folk. Men se där höll min kväll på att ta slut!
Jag blev inte insläppt.. hmhmhm tänkte jag!! Men snälla ja står me på VIP:en juh bad jag. Men nej d va tvärt NEJ!!!! Men hallååå ja jobbar ju här, ja SKA stå me! Kolla igen!!? Ännu en vända kollades listan igenom men icke, ja försökte me alla mina namn både framlänges och baklänges. Men icke. Pust,stön, stön å pust.. gav nästan upp när min kära kamrat sprang in till chefen.. å ut kom en vakt å ropade att me hälsningar från bossen: Hon ÄR anställd och FÅR komma in!!
Skrattande dansade jag in me mina kära vänner i sällskap, men ack så proppfullt det var där, lr inte.. Stället va så gott som folktomt så när som på barpersonalen..
Så vi drog ut i tältet en sväng ist.. där va d lite mer folk iaf men medelåldern höjdes ett snäpp när vi klev in, till iaf 23.. Min ena vän och jag delade på en liter öl.. min favvoöl San Miguel ;-P Men inte faen känndes det att man dragit i sej den mängd alkohol man gjort. Så tanken svävade ju för en att man skulle ta en till, men hungern kom emellan. Grilldofterna gjorde väl sitt till antar jag, så d blev friterad bläckfisk me tsatziki. Hur gott som helst. Där satt vi tre panelhönor på rad och tjockade i oss mat. Inte undra på att ingen gav oss ngra lystna blickar, förutom dom hungriga förståss, men ngra kärlekslystna blickar fick vi inte direkt.
Sedemera drog vi ihop fläsket och släpade oss åter upp för trappan mot hotellbaren som vi visste fanns därinne..
Nu hade d iaf kommit ett par till så det inte var allt för ödsligt och skrämmande därinne. På scen stod Billy Opel.. vilket gladde oss mkt. Vi köpte ännu lite mer dryckjom å diggade Billy ett tag, sen cruisade vi runt därinne å kollade in objekten som möjligen kunde finnas där. Men som vanligt fanns där inga intressanta objekt. Men lika glada va vi för det. Blev ett par vändor uppe å nere innan vi gav upp och drog ut på centrum för att se om där va ngt högre medelålder nånstans. Men icke.. Blev till å fördriva tiden gåendes längs alla gatorna här och hoppas på en "sexförbrytare" ist i väntan på taxi. Men det närmaste en sån vi kom var tre präster lr åtminstone en präst en adjunkt å en annan kyrklig männsika. Antagligen såg vi ut som ett gäng farliga tanter som tänkte råna å slå ner prästerna för fram kom fyra grova vakter.. men vi bedyrade vår oskuld och slapp handfängslen iaf för den kvällen.

Hur som helst vi kom alla tre hem tryggt till var och en. Den ena gick den andra cykla vilket kunnat vara en farlig kombination om hon hävt i sej mer av sån där halkodryck.. och jag tog mej tryggt i hamn via en superduper trevlig taxichaffis.. man kan alltid lita på män över 35..

Väl hemma va man hungrig som en varg igen å nästan spiknykter.. känndes som om ja skulle kunna köra bilen hem utan besvär.. men man har ju förståndet kvar så ja lät den stå kvar där ja parkerat den. Min kära dotter såg nästan lite besviken ut när jag klev in relativt tidigt och i sån fin form till synes nykter.

Så min kväll blev väl rätt lyckad å inte va ja sjuk dan efter heller vilket förvånade mej men även gladde mej..

Kram å gonatt nu allihop.
Krama din nästa


RSS 2.0