Nu var det....

ett bra tag sen jag skrev nåt här... Har vare sej haft lust eller haft nåt att skriva om på sistone. Nej sommarens och höstens underbart urusla väder har sannerligen påverkat mej åt det negativa hållet.

Tappat lusten för det mesta, inte kommit mej för att göra nåt vettigt alls. Men nu ska det bli ändringar av. Kanske borde ta anställning hos Kandres, för där gör dom ändringar var eviga dag.

Har funderat ut ett annat upplägg för min blogg här också, huruvida jag kommer att hålla fast vid den idén återstår att se. Antar att det kommer att spåra ur rätt snart, men väl värt ett försök.

Vet ju inte heller hur intressant min blogg är för andra, men som sagt jag skriver den mest för min egen del. Och nu kommer den att bli mitt lilla pyshål för inneboende ilska som ibland lurar inom mej. Ilska över orättvisor, irritationsmoment i mitt dagliga liv, vansinniga ,enligt mig själv. beslut i kommunalpolitik, svensk politik så väl som världspolitik. Ja det kommer att handla om allt jag anser vara värt att bli arg, frustrerad och riktigt jävla förbannad över. Men allt är utifrån vad jag tror,tycker och tänker.
Kommer antagligen att trampa på ett otal ömma tår, men inget ska tas personlig, utan den som tycker sej vara skyldig  eller utpekad i ditt eller datt, ja dom får stå ut med det då. Jag kommer inte nämna någon vid namn utan hålla mej ganska allmän i det mesta, kanske citerar någon i nåt men iså fall skriver jag att det är citerat och att jag kommenterar utifrån mitt förstånd.
Och ni som känner mej vet ju hur mitt förstånd är.. lite svajande om man säger så.

Hoppas ingen tar denna blogg på alltför stort blodigt allvar, för mkt ironi och annat kommer det att finnas med det kan jag lova. 
Och har du inte läst detta och känner dej träffad mitt i prick ja då får du faktiskt skylla dej själv. För varning är utfärdad..

Men kommentarer mottages gärna.. både positiva och negativa.. har du nåt att tillägga så gör det.. det här ska vara  en levande blogg där var och en får chansen att säga sitt. Vi bor ju trots allt i ett land där vi får säga tycka och tänka som vi vill.. även om det finns dom som vill få oss att tänka som dom vill..
Yttrande frihet det är grejer det så länge du säger det jag tycker om och vill..


Men kom ihåg... Kramar är gratis, gratis är gott, gör gott ofta


RSS 2.0