E d vintern som kommit??

Så var den här igen då, vintern.  Har åtminstone snöat även om d inte blev särskilt mkt, men d brukar d ju inte bli heller dom första gångerna. Enligt nån gammal tro lr myt så ska ju snön inte lägga sej förrän det snöat och smält bort tre gånger.. Nu vet jag ju inte om det gäller enbart hösten lr om det även gäller från d att vintern upphörde i våras.. för i så fall har d redan snöat två ggr i  år. Damp ju ner en rejäl skvätt runt 17 maj här! Så våren fick sej en rejäl snyting. Ena dan sprang man nästan i bikini och dan efter var d näst intill snöstorm och det kom minst 1 dm snö. Nu klarade vi oss bra, kom bara lite vitt puder som bara ligger kvar här på höjderna och möjligen i nån svacka på lägre höjder.

Jag säger som så, det får gärna komma snö bara den håller sej borta från vägarna! Varför inte lägga ner värmeslingor under asfalten? Skulle ju spara en hel del liv och skador. Saltet gör ju mer skada än nytta, och d där nya me socker verkar ju inte heller slagit igenom och blivit nån hit. Sand funkar ju så länge den ligger kvar på vägen.. men den brukar ju oftast på nåt vis förpassa sej till vägkanten rätt fort, om d nu inte e lite salt i skiten.

Idag blåser nordan hårt så d viner runt knuten. Går genom märg och ben, inte konstigt att man frös igår. Väderkänning inte väderspänning!!

Jaja spelar egentligen inte nån roll vilket väder d e i dag lr resten av helgen, ska ändå bara jobba och sova. Ikväll jobbar ja till 23 sen hinner jag hem å kasta mej isäng nån timme och åter till jobbet 07.00 imorron bitti igen så imorron kväll är man som en urlakad sill och sover nog mest hela em.. sen blir d kvällspass igen på söndag och ett nice morronpass på måndag... hur kul känns d på en skala? Sen blir d två ledig dagar iaf från jobbet, men då har man ju hus å hem å ta reda på.. Bara slit å släp just nu.

Och snart e d första advent, spännande va? Då vill man iaf ha snö.

Dags att dra till jobbet så bye bye och glöm inte bort...

HÅLL VÄRMEN OCH KRAMA VARANDRA!!

Finns inget

tomt inne i skalle är det väl inte helt men nästan. Bara inget som behöver ältas å rullas fram å tillbaka här. Lika bra att älta runt d i skallen istället.  Har inga bekymmer som kan lösas via skrivande på blogg iaf. Annars brukar man ju se på sitt problem från en annan vinkel när man sitter här å bloggar om ditt eller datt. Men nu e stopp, allt har liksom klumpat ihop sej i skallen på mej och vill inte komma ut genom fingertopparna. Men det löser sej väl va d lider ändå.



Nu ska ja krama kudden och jag föreslår att du kramar nån nära dej så fort som möjlligt. 

Kram å gonatt

Back again...

Ja så var man tillbaka här på bloggen igen då.. och hur MÅNGA har saknat mej??????? Tja inte många iaf så då spelar det ju egentligen ingen roll om jag är här å skriver ner diverse dumheter och värdelöst vetande egentligen.

Men jag har sagt det förut och säger det igen... jag skriver inte för andras skull jag skriver för min egen del. Man kan ju fundera till vilken nytta det här med bloggande har, jaa vissa skriver nog för att bli läst antar att dom flesta skriver för att andra ska läsa, jag tillhör den där lilla skaran som bara halkat in på det här med bloggande på ett bananskal typ.  Och som bara sitter framför skärmen och bluddrar på allt och inget bara för att....

Ibland skriver man om nåt som ligger en varmt om hjärtat lr nåt som hänt i ens omgivning, ibland har man bloggen som en jvla klagomur. Jag skriver lite ibland när lusten och andan faller på.

Just idag hade jag inte så mkt på hjärtat men kom ihåg att jag skulle in hit å kika till lite, om nån kanske saknat gallemattiaset som man dravlar på med ibland och för att läsa  andras bloggar.

Kan ju upplysa om att våra små busar växer så det knakar och hittar på bus varenda dag. Picasso har utvecklats till en lugn och fin kille som mest av allt älskar att sova högst upp på klöspelargrejen och den lilla goa Skorpan fördriver tiden mest med att konka runt på gosedjur lr leva rövare med sugrör. När hon för engångs skull e lugn ligger hon trofast och småkuttrande bakom dator skärmen och väntar på att det ska bli sängdags..


Så här slappar man mysigast och bäst


Så här mysigt kan man ha det om man lekt hela dan och ätit så magarna står i fyra hörn.



Näää nu e d dags att ta kissarna under var arm och lunka in på kammarn å hoppa ner i lopplådan å dra hästfilten över skallen å sin vackra lekamen å snarka tyst nån timme igen...



Men hallååå glöm inte:
KRAMA VARANN OCH VAR RÄDD OM VARANN

RSS 2.0