Äntligen..

.... tittar solen fram.

Jag trodde seriöst ett tag att vi skulle drunkna. Till och med att det var syndafloden föll mej in.. Har inte sett dess like på år och dag. Det regnade konstant i nästan två dygn och inte på smått vis heller. Översvämmningsrisker förelåg garanterat, ja vissa delar av Dalarna hade oxå översvämmning så vi klara oss rätt bra ändå här.

Jag har gått och längtat efter solen i så många dagar till och med veckor har det nog blivit. Hela juni har ju vart grå och kall. Så egentligen är det väl inte så konstigt att man är dödligt trött.
 
Var ledig i helgen, och hade så mkt planerat med fiske och lite fix hemma. Men allt gick om intet tack vare detta eviga pissande Har varit så idiottrött hela helgen, var ledig igår oxå men lika trött då. Och idag på jobbet hade jag kunnat stå och sova. Fick hålla igång hela tiden vågade inte sätta mej. Som tur va skulle vi iväg på jobbet på en rullstolsutprovning. Jag hade säkert somnat annars.

När jag kom hem hade jag bestämt mej för att klippa det nu halvmeterhöga gräset, eftersom det inte hann klippas innan värsta regnet. Men vad händer.. Jo man gör sej redo för att ge sej på gräset, då vägrar gräsklipparn starta.. Suck! Meckade en stund men gav upp till slut. Gick in och funderade på att röja av altanen istället, nu när ja ändå kommit igång. Då kom den här otroliga tröttheten över mej igen. Så det blev en halvtimmes powernap istället. Sen blev det till att masa sej upp och försöka samla kraft och göra lite middag. När den var överstökad och uppäten blev jag dödligt trött igen, kunde somnat där jag stod. Så tog jag en timmes powernap.
Och nu sitter jag här vid skärmen och orkar inte ta mej för nåt, mer än att jag har stoppat i en maskin tvätt som ska hängas om en stund om jag nu orkar.
Jag är lika förbannat trött fortfarande. Nästan så jag funderar om detta är nåt sjukligt, nog brukar jag kunna vara trött men inte så här jvla trött.

Kanske håller man på att gå in i  väggen, lr så känner kroppen att det är dags för semester. Hoppas iaf att solen som kom idag stannar länge och ger mej kraft och styrka att orka göra nåt.

Nu ska jag sitta å stirra in i väggen ett tag innan det är dags att sova.

Kram på er alla! Kramas ofta!


Underbart uruselt väder idag..

Sommarn ska ha kommit.. men d kan man inte tro om man kikar ut genom fönstret. Idag har regnet bara öst ner precis hela dan. Enligt SMHI skulle tet vara skurar, möjligen en heldagsskur!!

Idag har ja inte haft lust att vare sej göra det ena eller det andra, lusten till allt drunkna i nån vattenpöl. Denna tristess som föll som en grå duk över mej idag har hållit ett stadigt grepp om mej hela dagen. Och verkar inte vilja släppa sitt grepp heller.
När det var som mest grått och trist kom ja ihåg att ja inte bloggat på länge, lite gladare kännde jag mej faktiskt vid tanken. Men när jag väl satte mej här å skulle skriva lite och jag hörde hur regnet smattrade mot rutan tog glädjen snabbt slut och det kom inga ord över mej. Lusten var borta.  Så här har jag gått hela dan och kvällen och inte velat göra nåt. Bara så less på allt.

Nu hoppas jag solen kommer snart så jag kan piggna till lite igen. Nu skiter jag i det här för idag och trippar till sängen och kramar kudden.

Glöm inte bort att kramas ni oxå


RSS 2.0