Ännu lika stormande förälskad

Jag förundras varje dag över hur jag fortfarande kan vara så kär.  Visserligen har jag kommit till stadiet då jag gått från att bara vara kär till att älska personen. Och det är inte vilken kärlek som helst heller. Den är total.
Jag gick från att vara den ständiga, lyckliga singeln till att ha ett förhållande, nästan över en natt. Fortfarande funderar jag hur det gick till, egentligen. Jag som alltid förespråkat singellivets fördelar, sagt att singel det är att leva livet. Och nu sitter jag här och är precis lika säker på att meningen med livet är att ha ett förhållande med någon jag älskar.

Undrar ibland vad denne man gjorde som fick mej att falla som en fura, pladask helt enkelt. Den kemiska föreningen måste ha tänts på av någon slags låga, men vilken och vad bestod den lågan av??

Det har gått drygt tre månader sen han sa dom magiska orden: Jag gillar dej skarpt! Men inte kan väl tre futtiga ord få en människa på fall så totalt, nåt mer måste det väl ändå varit. Vi har umgåtts så gott som alla dagar och nätter sen dess. Och ändå har jag inte tröttnat, inte slutat vara kär. Snarare tvärtom, jag bara älskar den mannen mer och mer för varje dag. Jag önskar att alla fick uppleva sån här kärlek.
Vet inte om det har med åldern att göra eller om det är något annat som styr, att man är så säker och känner ända in i märgen att detta är helt RÄTT!

Läste någonstans om kombinationen Lejon-Oxe, inte kanske den lättaste kombin vad det verkar.

Citat från boken:Lejonet Horoskop 2010, Dadhichi.
 Båda tecknen är fasta. Vi är båda ovanligt envisa, var och en på sitt sätt och är inte beredda att ändra på oss för att tillmötesgå den andras åsikter eller livssyner. Detta kommer att leda till gräl då och då. Den livslånga läxa vi behöver lära oss är att vara flexibla och respektera varandra.

Med dessa ord i bakhuvudet så vet jag att det kan komma svåra stunder men jag är beredd att ge mej till viss del.

Jag är i alla fall en hel och lycklig människa idag. Det räcker för mej. Jag trodde att jag var hel och lycklig förut. Jag trodde att jag hade älskat innerligt men så fel jag måste ha haft. För nu är det nåt helt annat än någon gång förut. Och jag är lycklig att få ha det så här. Att få uppleva äkta kärlek, att veta ända in i märgen att detta är rätt. Denna kärlek går över all annan kärlek till en man jag någonsin känt. Jag är inte orolig att min eller hans kärlek ska ta slut. Jag bara njuter av att kärleken finns hos oss.

Nu ska jag lägga mej och vänta på min älskade Tony. Som säkert är hur trött och sliten som helst ikväll. Jagat ett par dagar och då har det följdaktligen varit svinotte tidiga mornar för honom och ikväll måste han dessutom jobba.. Stackarn lilla älsklingsgubben. Så jag ska ligga sked inatt äntligen, två nätter utan honom på tre månader det har varit två tuffa nätter kan jag lova. Man saknar inte kossan förrän båset är tomt, det ligger mycket i det. Men på fredag är han bara min igen.

Kram och gonatt alla därute. Sköt om er och glöm inte kramas!


RSS 2.0