Ojojoj....

Tänk att ibland glömmer jag bort saker.. till exempel att jag har en blogg! Kanske inte så mycket att komma ihåg i och för sej, men tänk om det är nån som läser min blogg, nån som vill veta vad jag har för mej... tänk om det är så.. då har jag ju gjort dom besvikna nu när jag inte skrivit på väldigt länge.

Å andra sidan så har jag inte tid lika ofta att sitta och hänga vid datorn och blogga, det råder inte nån brist på vad jag skulle kunna skriva om faktiskt, det är mycket som jag gör,säger och upplever och främst retar upp mej på om dagarna. Det som retar mej mest är ju inom det kommunala, politikers idiotiska förslag, indragningar och utdelningar av olika sorts bidrag. Där råder en rejäl orättvisa vill jag lova. Och min kommun tillhör inte undantagen.

Ja vad har då hänt i mitt liv den senaste tiden?? Jaaa, mycket! För att göra en lång historia väldigt kort. Sen i höstas har jag pendlat till Mallorca för att jobba, inte dagligdags då förståss men i perioder och gör så fortfarande. Det kan verka lyxigt att ha ett jobb på Mallorca men det är mer jobb än ledigt kan jag lova. På ledig tid sover man. Dagspass från halv åtta på morronen till tio på kvällen, det är att jobba. Blir inte några utsvävningar på kvällarna, det  enda man längtar till är sängen. Dom lediga perioderna hemma har bestått i att ta hand om hem, barn och djur. Inte speciellt många utsvävningar.

Livet tog en rejäl vändning förra året vid midsommar tid, då jag "träffade" min nuvarande pojkvän. Vi slog till och förlovade oss i april i år. Så nu har vi varit ett par i över ett år och det snurrar på utan några stenar i maskineriet. Man kan säga att vi är samsärbos. Vi bor på varsit håll men umgås i princip 24 timmar/ dygn. Vi jobbar ihop också och då är det verkligen 24tim/dygn.

Det har väl inte hänt så mycket i vår, men i sommar har det vart rätt mycket fläng fram och tillbaka. Mellan arbetspassen på Mallorca har jag försökt göra roliga saker med familj och vänner.  Helgen efter midsommar hade vi vår årliga släktträff och som vanligt blev det en trevlig och rolig tillställning. Den helgen var det även dop och bröllop i familjen. Min brorsdotter döpte sin söta son och överraskade oss alla med att även gifta sej på samma gång så den helgen blev en riktig höjdarhelg, släktträff/dop/bröllop.
Helgen därefter var det dags att fira en "gammal" kompis som fyllde 40 år, visserligen firade jag henne bara en kväll utan alkohol men hade jag orkat och haft mer tid så hade jag nog firat henne tillsammans med alla andra kompisar hela helgen.
Och nu den senaste helgen var det fäbohelg där vi har stugan. På lördan var det slåtterdag och på söndan var det familjedag med diverse tävligar och lekar, mat och umgänge. Jag kammade hem en vinst i tipspromenaden i alla fall, förresten hela familjen som var där kammade hem vinster. Vi var 8 st från familjen som var där och alla fick priser. Jag, min ena dotter, min pojkvän, min brorsdotter och hennes familj stannade kvar i stugan tills på måndagen, så söndagskvällen slutade med en liten fisketur utan någon större framgång. Bara några mindre abborrar och en liiiiten gäddsnipa, eller som min brorsdotter sa en "tvärflöjt".

Ja så är vi då här och det är torsdag och en ny helg är i antågande. Denna helg kommer att gå åt till att packa inför jobbet som börjar till veckan. Mycket som måste ordnas innan man åker. Kläder och mat ska ordnas och inhandlas till barnen som ska vara hemma och hålla ställningarna på djur och hus. Men efter denna arbetsperiod ska vi alla ha en härlig semester tillsammans. Längtar redan.

Ja det var väl vad jag hade att rapportera idag. Inget speciellt av vikt och värde för er där ute antar jag men men.. nu vet ni iaf. Och har ni läst så här långt så antar jag att ni var mest nyfikna på om jag skulle lämna ut några som helst smaskiga nyheter eller nåt hemligt skvaller. Hihihihi!!

Jag kan ju yppa att jag ligger inne med en superaffärside´ som jag ska kolla upp lite närmare och som kanske kan bli verklighet till nästa sommar. Verkligen spännande och jag tror stenhårt på ide´n. Jag fick den till mej, helt spontant, från tomma intet nästan. Helt plötsligt i skogen av alla ställen. Så jag tror ide´n är superbra.

Och glöm inte bort att KRAMA varandra 


RSS 2.0